08 november, 2006

VIVAS bewonerscrongres

Verslag uitstap naar Geel op 21 october

Om 8.30 uur kwam ik aan in het wijkresto, er zat daar al volk te wachten voor het vertrek naar Geel. De bus moest eerst mensen gaan halen op het Rabot en de Leiekaai, om 9.00 uur arriveerde de de bus aan het wijkresto, en om 9.10 uur zijn we dan vertrokken richting eerst Antwerpen , daar mooesten we nog volk ophalen , en nu direkt Geel . 1.35 uur hebben we er op gereden vanuit Gent natuurlijk.
Welkom geheten met twee sandwich madamen niet voor op te eten , maar madamen met een plakkaat van voor en vanachter op hun lijf, een goed system voor reklame te maken .En ook welkom met kooooffie met koooooek in een haastje ,het congres kon beginnen het ging over huurlasten ook over andere problemen die in sociale wijken voor komen er was daar een filmpje bij maar de tijd was te kort voor alles te bespreken , ik zou het nog vergeten de Burgmeester heeft ook een toespraak gedaan .om 13.15 middagmaal sooooooep met booootermamen.
De namidag bezoek aan Geel de ene groep aan sociale woningen de andere groep cultureel bezoek aan de stad. We zijn dan weer vertrokken naar Gent eerst de Antwerpenaren afgezet en dan Gent om 18.20 uur kwamen we aan het wijkresto, zo de dag is ook voorbij.

(Ingestuurd door:) Boudewijn

1 opmerking:

stefvn zei

Proficiat Boudewijn met je inzending. Het heeft allemaal wel wat moeite gekost, en daarom dubbel dank. We stellen het zeer op prijs en weten dat je zal blijven meewerken. Bedankt.
De Webmaster.